Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)
Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) zien wij als een belangrijk gegeven voor vooruitgang.
Wij vinden het van groot belang een bijdrage te leveren aan een beter milieu, een menswaardige samenleving en een gezonde toekomst voor de volgende generaties. Het sponsoren/ondersteunen van verenigingen, instellingen en stichtingen waarmee wij affiniteit hebben, hoort daar als vanzelfsprekend bij.

Beter milieu
Wij streven binnen onze eigen bedrijfsvoering naar een efficiënter gebruik van energie en water en het verminderen van broeikasgassen en afval.
De afgelopen jaren hebben wij geïnvesteerd in het reduceren van ons energieverbruik door plafondisolatie, LED-lampen en door het plaatsen van speciale aan-/uitschakelaars waardoor de meeste apparatuur buiten kantoortijden wordt uitgeschakeld. Het onnodig printen van documenten en het scheiden van afval is voor onze medewerkers vanzelfsprekend. De bedrijfsauto’s van het management zijn hybride / plug-in hybride.

Menswaardige samenleving
Wij voelen ons zeer verantwoordelijk voor het welzijn van onze medewerkers.
Het bieden van kansen, eerlijk en respectvol omgaan met elkaar en de sterke betrokkenheid bij ons bedrijf vinden wij heel belangrijk. Dit zien wij terug bij onze medewerkers die al jarenlang bij ons werken.

Betrokkenheid
Wij steunen:
•   Diergaarde Blijdorp
•   Volleybalvereniging GVV-Aspasia
•   Boomkwekerij Museum Boskoop
•   War Child

Gezonde toekomst
Ons bedrijf draait op opdrachten in de groene buitenruimte.
Een groene omgeving nodigt uit om te bewegen en ontspannen. Groen heeft een gunstig effect op hoe lang mensen leven en de werking van het immuunsysteem. Groen zorgt voor een verbeterde nachtrust, concentratie, geheugen en leerprestaties, met name bij kinderen.
Groen haalt niet alleen CO2 uit de lucht, planten en bomen maken ook zuurstof aan, vogels bouwen er hun nestjes in, eekhoorntjes vinden er beschutting en bijen en andere insecten halen nectar en stuifmeel uit de bloemen.

Bij het ontwerp en beheer van de openbare ruimte is het belangrijk dat opdrachtgevers rekening houden met de manier waarop groen de gezondheid en biodiversiteit bevordert, wij helpen daar graag bij.

Wij zijn ervan overtuigd dat een gezonde toekomst voor onze mensen en voor de wereld waarin we leven cruciaal zijn voor een gezonde toekomst voor onze organisatie en de volgende generatie.